the winner takes it all!

klubbtävlingen idag gick super!


På framridningen
var hon helt kocko, bara studsade & höll på att resa sig och sånt. Men fick ordning på henne och gick ner på framhoppningen.
Där hade dom glömt vattenspridarna på i typ 2 dagar! Snacka om halt & tungt! Bestämde mig för att bara känna på henne, och hoppade lilla 2 gånger & räcket 2 gånger, hon var pigg & så och hoppade bra, men alldeles för tidigt (=vanesak..)


I Clear Round 80 cm
, inne på banan, var hon tittig som attan och halvstannade innan många hinder för att sen göra helikopterhopp över. Men hon har ju som tur är inga problem på dom höjderna så vi kom runt felfritt och fick rosett. 
Den lilla tjejen som skulle sätta dit den var superfarlig sa Celeste!


Sen tog vi av allt utom träns & benskydd, eftersom det var över 1 timme tills LC:n. Vi hade vår fikapaus; jag med mackor & saft och Celeste med gräs (hon ville såklart inte ha deras äckliga vatten, haha.)


vi står och steker i LD:n mellan CR & LC
Jag & Celeste mellan klasserna, står och steker i solen.

På framhoppningen till LC:n var hon ännu mera toppad, bara flög runt hela tiden. Men hoppade räcket 2 gånger, en gång på 80 cm och en gång på 90 cm. Samma här, hon hoppade av alldeles för tidigt en gång. 
Bestämde mig för att bara hoppa oxern på 90 cm en gång, sen vara nöjd och där hoppade hon låååååångt!


Sen inne på LC:n
så var hon fortfarande tittig & jag var supernervös innan, men det släppte. Lite konstiga svängar, men inte svåra. Rev ett hinder i grunden och blev rätt besviken för det...

Men! Sen rev alla andra minst 2 hinder var eller fick ett stopp, så vi vann!
Lite skönt att vi var dom enda placerade, annars hade det blivit kapplöpning, haha :) 2 rosetter med hem, andra tävlingen i Celestes liv.

prisutdelning
prisutdelning LC

the winner takes it all.  Segrare i LC kat D
segrare i LC kategori D


Kommentarer
Postat av: Emma Gynning

Grattis!!

2009-06-24 @ 22:13:13
URL: http://emmagynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0